Imprimare rapidă și de calitate

Toate cabinele noastre vin cu imprimante prin sublimare de capacitate mare.

Ce inseamna asta ? Păi, înseamnă că invitații vor aștepta aproximativ 12 secunde pentru a primi fotografia, pozele sunt printate pe hârtie de calitate mai groasă ( de aceea sunt și ușor curbate când ies din imprimante) cu un strat special de lac care le face rezistente la apa. Amintim și de garanția producatorului că vor rezista 100 de ani! Capacitatea imprimantelor pe rolă este de 450 de poze, asistentul nu trebuie să stea să alimenteze continuu imprimanta în timpul evenimentului.

De aceea nu veți vedea poze de la evenimentele noastre care sa își pierd culoarea în timp!

Dreamland

Imediat ce am adăugat acest fundal în colecția noastră a stârnit interesul tuturor, fiind apreciat în unanimitate. Este ideal pentru a fi folosit la nuntă, datorită eleganței sale aparte și decorului existent pe el. O fotografie realizată la acest fundal va da senzația că a fost făcuta în aer liber. datorită naturaleței pe care o degajă.

Dimensiuni: 2,4×2,4m, pentru instalarea acestuia este necesar un spațiu de 3x3mp.

Infinity

Am ales acest fundal pe tema infinitului special pentru evenimente inedite, ieșite din tipar, un fundal mai simplu dar cu o semnificație aparte. Se potrivește perfect la petreceri sau evenimente de lansare, conferințe, târguri, etc.

Dimensiunea fundalului este 2,4 x2,4 m.

Silver Stars

Argintiul este o altă culoare apreciată și folosită la multe evenimente, motiv pentru care nu avea cum sa lipsescă din colecția noastră. Această culoare, asociată cu luminițele strălucitoare, crează un fundal aparte, caracterizat prin simplitate dar și eleganță. Fotografiile realizate la acest fundal se vor concretiza în amintiri de neuitat de la evenimentul respectiv.

Dimensiuni: 2,4×2,4m, pentru instalarea acestuia este necesar un spațiu de 3x3mp.