Guestbook – amintirile tale de la Cabina Foto

Guestbook-ul este albumul foto plin de amintiri de la cabina foto pe care la sfirsitul evenimentului il vei avea alaturi de urarile scrise ale invitatilor. Noi iti putem crea albumul de vis cu toate pozele facute, iar langa ele vei gasi tot felul de mesaje sau pur si simplu o urare de la prietenii tai, care iti vor starni amintiri foarte frumoase in viitor.

Aceste albume sunt ideale pentru a pastra amintirile haoiase de la evenimentul vostru.

Dispunem de o gama variata de guestbook-uri pentru cabina foto.

Ai luat decizia de a avea o cabină foto la evenimentul tău. Te felicităm pentru decizia ta.

Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale.

Dar tu? Tu, ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la cabină.

Îți venim în ajutor și te îndrumăm către guestbook sau albumul foto al cabinei.

Cum funcționează?

Cum pozele de la cabină sunt nelimitate ca și număr, asistentul nostru va printa un exemplar în plus și va ruga fiecare invitat să ajute la crearea albumului. Astfel, va lipi acel exemplar în album si cu ajutorul unui marker special, gândurile și urările unui nou început vor fi așternute pe coală. Cum pozele sunt funny și textele vor avea un amuzament aparte.

Care este costul acestui serviciu?

Costul include si asistența, indrumarea, aranjarea pozelor în pagină și a textelor de către personalul nostru. Nu vei avea grijă dacă va fi completat și cum. Tu trebuie doar să te bucuri de seara ta magică, de restul ne ocupăm noi.

La final, când toată lumea a plecat, vei primi de la noi exemplarul tău de amintiri adunate. Să te bucuri de el!

Vrei cabina foto la nunta ta?