Sedinta foto Back to School

Back to school – photo shooting

inrazneste sa visezi

Septembrie bate la ușă, la fel și agitația dinainte de începerea școlii, vremea dă și ea semne că, ușor, ușor, toamna câștigă teren

de a fotografia bucuria unui astfel de început

Este din nou septembrie…, aceasta fiind o ocazie buna de a captura momente pline de emotie si amintiri frumoase pentru mai tarziu.

Transforma sesiunea foto intr-o traditie

poti alege un tip de imagine pe care sa-l poti repeta an de an, ca marturie a cresterii celor mici.

Sau sa faci o fotografie la inceput si apoi la sfarsit de an ai sa le compari. Nu-i asa ca deja a crescut? Se pote realiza un colaj pe care poate fi si printat si inramat.

Toata familia la scoala

Nu doar copiii au emoții în primele zile de școală, ci și părinții. Asa ca, puteti face toti impreuna poze, doar si parintii au fost elevi si acum se reantorc la scoala prin copii lor

cărți preferate

Fiecare copil are cărțile lui preferate, chiar și în era tabletelor și ale telefoanelor mobile. Pentru un album cu amintiri, merită să imortalizezi și un astfel de cadru. O amintire haioasă pentru când va fi mai mare.

detalii

Capturează și detaliile care au legătură cu școala. Va fi plăcut ca mai târziu să își amintească de ghiozdanul preferat, penarul în care ascundea cândva copiuțe (ce, tu nu făceai asta?), hainele sau uniforma purtată și altele asemenea. Până la urmă, detaliile completează frumos scena și aduc un pic de sare și piper în poveste.

olosește-te într-un mod creativ de cretă

Probabil că până nu se încheie festivitatea nu vei putea face asta, însă la final, ia o bucată de cretă și fă-ți de cap în mod creativ. Fie că scrii un mesaj drăguț sau doar desenezi ceva, o astfel de imagine va face deliciul unui nou început de an școlar.

O fotografie cu cei mai buni colegi/prieteni –

Gaşca de prieteni

 

Nimeni n-a trecut singur prin anii de școală și cu toții am avut unul sau mai mulți colegi preferați, de ale căror glume, trăsnăi sau ajutor la teme ne amintim mereu cu drag. Surprinde copiii alături de cei mai buni prieteni și colegi, va fi cu siguranță o amintire de care nu se vor despărți nici după trecerea anilor.

flă ce vrea să devină un om mic atunci când o să fie mare!